Home Actualitate Începe cea de-a VII-a ediție a “Memorialului Ștefan Aftenie” – Cupa Farul la Kaiac-Canoe

Începe cea de-a VII-a ediție a “Memorialului Ștefan Aftenie” – Cupa Farul la Kaiac-Canoe

by Antonia Mocanu
0 comment

Cea de-a VII-a ediție a “Memorialului Ștefan Aftenie” – Cupa Farul la Kaiac-Canoe – va avea loc, în acest an, în perioada 15-18 septembrie, pe Lacul Siutghiol

Evenimentul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism și organizat Asociația Nautic Club Farul Constanța, în colaborare cu CS Farul Constanța.

Competiția este organizată în memoria antrenorului emerit Ștefan Aftenie, cel care a îndrumat o mulțime de mari sportive medaliați la Campionatele Naționale, Europene și Mondiale, dar și la Jocurile Olimpice, de-a lungul unei cariere prodigioase, de peste trei decenii, la Clubul Sportiv Farul.

La nouă ani de la dispariția sa, școala de kaiac-canoe constănțeană duce mai departe tradiția performanței. Evenimentul va reuni mai multe cluburi din țară, ale căror echipaje vor lupta pentru Cupa Farul, în cele trei zile de concurs de pe Lacul Siutghiol. Competiția este finanțată de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului se ridică la 194.361,2 lei. Sportul cu pagaie și padele se pregătește de un nou regal la jumătatea lunii septembrie, la Constanța.

related posts

Leave a Comment