Home Actualitate Imagini dezolante în Delta Dunării

Imagini dezolante în Delta Dunării

by Antonia Mocanu
0 comment

Imaginile cu zeci de peturi și saci plini de gunoi menajer  din Sfântul Gheorghe au făcut înconjurul internetului zilele trecute, atunci când un localnic a postat filmările pe o rețeta de socializare. Gunoaie par să fi fost abandonate acolo de turiștii amatori de pescuit care vin  frecvent în zona canalului Ivancea. Din cauza acestor resturi, flora și fauza din zonă este grav afectată, iar cei care ar putea interveni în zonă sunt cei de la Biosfera Deltei Dunării, fiind vorba de o arie protejată.

Imagini revoltătoare în Delta Dunării. Zeci de peturi și saci plin de gunoi menajer au fost filmați de un localnic din Sfântul Gheorghe. Resturile par să fi fost abandonate acolo de turiștii amatori de pescuit care vin frecvent în zona canalului Ivancea, aflat în apropierea localității Sfântul Gheorghe. Pe o rază de câteva sute de metrii sunt aruncate la întâmplare tot felul de deșeuri.

Din cauza acestor resturi, flora și fauza din zonă este afectată. Cei care ar putea interveni în zonă sunt cei de la Biosfera Deltei Dunării, fiind vorba de o arie protejată. Însă în condițiile în care vorbim totuși de o zonă destul de ferită, cel mai probabil cei care fac astfel de gesturi reproșabile, nu vor fi prinși și nici sancționați. Si tot reprezentanții Biosferei vor trebui acum să găsească o soluție și să ecologizeze zona respectivă.

related posts

Leave a Comment