Home Actualitate HOPE BUILD #4 a ajuns la final!

HOPE BUILD #4 a ajuns la final!

by Florentina Lup
0 comment

În perioada 24-28 octombrie 2022, peste 250 de voluntari Habitat for Humanity atât din România, cât și din țări precum Italia, Germania, Elveția, Slovacia sau Statele Unite ale Americii au construit de la zero, alte 4 case în comuna Cumpăna. Împreună, pe șantier, ca o mare familie au lucrat umăr la umăr pentru același scop: să construiască speranță pentru cei aflați în nevoie de o locuință decentă.

Viitorii proprietari au muncit alături de voluntari la clădirea propriului vis și vor face voluntariat pentru alte proiecte din cadrul programelor Habitat for Humanity România.

Locuințele sunt destinate exclusiv locuitorilor comunei Cumpăna care au depus dosar și au îndeplinit anumite condiții. Terenul pe care sunt construite casele, cât și racordarea la utilități sunt facilitate de Primăria Cumpăna. Familiile se vor putea muta în case în luna martie a anului viitor, atunci când acestea vor fi racordate la toate utilitățile. Împreună cu cele finalizate la sfârşitul acestei luni, numărul caselor construite de Habitat for Humanity în comuna Cumpăna a ajuns la 43.

Vă mulțumesc reprezentanți Hilti, pentru că sunteți voluntari acasă la noi, la Cumpăna și pentru că ajutați familiile nevoiașe să aibă un acoperiș deasupra capului. Cel mai mult mă bucur pentru copiii noștri, care își vor aminti cum le-ați construit casa, chiar dacă veniți din Italia, sau orice altă țară în care acționează Hilti. Faceți parte din familia noastră, Cumpăna!”, a transmis primarul Mariana Gâju.

related posts

Leave a Comment