Home Actualitate Gest revoltător, un bărbat a mușcat un polițist

Gest revoltător, un bărbat a mușcat un polițist

by Antonia Mocanu
0 comment

Un bărbatul infectat cu HIV/SIDA a mușcat de braț un polițist, după ce a fost prins fără bilet și fără mască în tren. Exact când era încătușat s-a dat jos în Gara Medgidia, individul violent a reușit să-l muște pe agent de braț. Procurorii l-au reținut 24 de ore și i-au făcut dosar penal pentru transmiterea bolilor și ultraj.

Bărbatul fusese închis la Poarta Albă până de curând, când a fost eliberat. S-a urcat în trenul de București și urma să plece acasă, în Capitală. Pe drum, șeful de tren a observat că nu poartă mască și nici măcar nu avea bilet așa că a cerut ajutorul polițiștilor care l-au așteptat în Gara din Medgidia. În momentul când au ajuns în gară, doi polițiști l-au coborât din tren, însă când bărbatul și-a dat seama ca va fi dus la secția de poliție, a devenit violent: s-a întors brusc și l-a mușcat pe unul din agenți de antebraț.  În cele din urmă a fost dus la secție, iar acolo polițiștii au aflat  că este bolnav de SIDA. Agentul mușcat a fost dus de urgență la spital pentru analize de sânge.

Pâna vin și rezultatele analizelor de laborator, polițistul rănit a intrat pe o schemă de tratament antiviral, preventiv. Procurorii îl vor trimite pe agresor în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

related posts

Leave a Comment