Home Actualitate Deputatul constănțean Marius Horia Țuțuianu: „1 octombrie este ziua pe care o dedicăm înțelepciunii, experienței de-o viață, este o zi a recunoștinței în fața efortului, realizărilor și muncii dumneavoastră. La mulți ani, dragi seniori!”

Deputatul constănțean Marius Horia Țuțuianu: „1 octombrie este ziua pe care o dedicăm înțelepciunii, experienței de-o viață, este o zi a recunoștinței în fața efortului, realizărilor și muncii dumneavoastră. La mulți ani, dragi seniori!”

by Antonia Mocanu
0 comment

Deputatul constănțean al Partidului Social Democrat, Marius Horia Țuțuianu a transmis pe pagina personală de socializare, un mesaj cu prilejul zilei de 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice.

1 octombrie este ziua pe care o dedicăm înțelepciunii, experienței de-o viață, este o zi a recunoștinței în fața efortului, realizărilor și muncii dumneavoastră. La mulți ani, dragi seniori!

Familia, societatea au nevoie de d-voastră! Rămâneți activi, implicați-vă, arătați-ne unde greșim, îndrumați-ne. Și iertați-ne!

Vă datorăm respect și prețuire. Astăzi vă mulțumim pentru tot ceea ce ați contruit pentru generațiile viitoare!

La mulți ani, dragi seniori! Sănătate, viață senină, cu liniște și bucurii!”, a scris Marius Horia Țuțuianu pe pagina de Facebook.

related posts

Leave a Comment