Home Actualitate Delta Triathlon 2022, la final

Delta Triathlon 2022, la final

by Antonia Mocanu
0 comment

Administratorul public al Județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, astăzi, la conferința de închidere a proiectului care a propus organizarea Delta Triathlon 2022, eveniment care a avut loc la finalul săptămânii trecute. La întâlnirea de la sala Dobrogea a Consiliului Județean Tulcea au fost prezenți și antrenorul Mihai Ivanov, dar și doi dintre campionii acestei competiții: Denisa Cralea, campion național, respectiv Vicențiu Manole, medaliat cu bronz.

Delta Triathlon este o competiție de triatlon de şosea, adresată iubitorilor de natură, de mişcare şi sport în aer liber, la care pot participa atât sportivi de performanţă, cât şi amatori. Competiţia este organizată de Asociația Club Sportiv Aqua Vita Delta Tulcea și face parte din Circuitul Național de Triatlon pe distanța standard (olimpic).

Evenimentul, care a adunat la start, în acest an, peste 200 de participanți, a fost organizat impecabil, spun reprezentanții Federației, care au propus ca în anul 2023 competiția să aibă un caracter european.

„Organizarea de excepție, apreciată de toți participanții la eveniment, este dovada profesionalismului de care dă dovadă Aqua Vita Delta Tulcea, astfel că voi profita de ocazie pentru a-i felicita pe reprezentanții asociației pentru faptul că, din nou, au reprezentat județul Tulcea cu onoare și ne-au făcut mândri de valorile noastre locale“, a transmis administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani.

Mai mult, reprezentantul Consiliului Județean Tulcea a ținut să sublinieze importanța atragerii tinerilor către activitățile sportive, într-o perioadă în care tehnologia reprezintă un domeniu de interes crescut.

related posts

Leave a Comment