Home Actualitate Cristina Rizea, deputat REPER: „Nici el. Nici eu. Și nici tu. Nici tu nu ar trebui să fii de acord cu pedofili pe buletinele de vot. Propunerea de lege merge acum în Comisia Juridică”

Cristina Rizea, deputat REPER: „Nici el. Nici eu. Și nici tu. Nici tu nu ar trebui să fii de acord cu pedofili pe buletinele de vot. Propunerea de lege merge acum în Comisia Juridică”

by Antonia Mocanu
0 comment

Deputatul constănțean din partea REPER, Cristina Rizea a făcut o nouă postare pe pagina personală de socializare.

„Violatorii de copii, traficanții de minori sau persoane care au săvârșit acte de pornografie infantilă nu au ce căuta pe buletinele de vot. Avem raport favorabil în Comisia de Administrație, unde proiectul de lege a fost îmbunătățit printr-un amendament propus de PNL și inițiatori”, a declarat Cătălin Teniță, co-inițiator.

Nici el. Nici eu. Și nici tu. Nici tu nu ar trebui să fii de acord cu pedofili pe buletinele de vot. Propunerea de lege merge acum în Comisia Juridică, acolo existând deja un raport preliminar favorabil. După acest pas, proiectul de lege poate ajunge la vot în Camera Deputaților, cameră decizională. Convinge și parlamentarul tău să voteze pentru ca acest proiect să devină lege!”, a scris deputatul Cristin Rizea pe pagina persoanală de socializare.

related posts

Leave a Comment