Home Actualitate Cristina Rizea, cabinet parlamentar la Mangalia

Cristina Rizea, cabinet parlamentar la Mangalia

by Antonia Mocanu
0 comment

Deputatul constănțean din partea USR, Cristina Rizea a deschis un nou cabinet parlamentar, de această dată la Mangalia. Totodată concomitent a fost inaugurat și noul sediu al filialei USR PLUS Mangalia. 

Unul din motivele pe care le-a avut deputatul Cristina Rizea în momentul în care  a decis să mai înființeze un nou cabinet parlamentar a fost apropierea de oamenii din Mangalia. Deputatul USR PLUS dorește să  înțeleagă mai bine problemele acestora, nevoile, să stea de vorbă cu administrația publică locală din Mangalia și să încerce să ajute comunitatea.

„Cred că ar trebui să ne concentrăm acum pe banii care vin din PNRR și să vedem pe absolut toate căile ce proiecte putem depune ca să atragem bani să schimbăm. Este o oportunitate unică, pe care România nu a mai avut-o și pe care sincer vă spun nu cred că o va mai avea. Dacă nu vom reuși să atragem toți banii din PNRR și să îi învestim cu cap, altă șansă nu mai văd. Ar trebui investit în acel parc industrial din Mangalia și ar trebui făcute demersuri către Consiliul Județean pentru a face acea centură ocolitoare a Mangaliei. Ca acest oraș să se dezvolte este nevoie de industrie. Ca să avem locuri de muncă, să avem investitori, trebuie să avem infrastructură, să creăm niște condiții. Primăria trebuie să ceară sprijinul Consiliului Județean, totul se face împreună”, a declarat Cristina Rizea, deputat USR PLUS.

Cristina Rizea anunță faptul că va veni lunar la Mangalia pentru a discuta cu locuitorii din oraș.

De asemenea deputatul USR anunță deschiderea și a altor cabinete parlamentare,  în localități precum Cumpăna sau Hârșova pentru a putea fi mai aproape de oamenii din părțile îndepărtate ale județului.  

related posts

Leave a Comment