Home Actualitate Continuă proiectele în Constanța

Continuă proiectele în Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

În urma procedurii de atribuire,  săptămâna această au început lucrările de reabilitare a primei clădiri cu destinația de locuință, cu respectarea avizelor Direcției Județene pentru Cultură Constanța.

Vorbim despre un imobil situat în zona centrală a municipiului, cu acoperișul, fațada și tâmplăria exterioară în stare avansată de degradare. Arhitectura imobilului a fost deteriorată de modificările efectuate de către foștii chiriași ai Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța.

Nerespectând prevederile contractuale, locatarii au executat atât lucrări asupra fațadei, cât și în interior, fără a avea acordul RAEDPP și fără a deține autorizație de construcție, fapt care a sporit gradul de degradare a clădirii și a dus la rezilierea contractului și evacuarea chiriașilor.

 „Nu este prima dată când chiriași ai Regiei realizează intervenții fără a avea acordul nostru, pricinuind astfel însemnate stricăciuni. Prin lucrările pe care începem să le derulăm, imobilul își va schimba înfățișarea și va fi adus la aspectul inițial. Vom urmări în permanență exploatarea imobilelor pe care Regia le are în administrare, pentru a nu se mai repeta astfel de situații”, a precizat directorul RAEDPP Constanța, Florin Gheorghe.

După finalizarea lucrărilor, care vor dura aproximativ 30 de zile, imobilul va fi repus în circuitul de exploatare.

related posts

Leave a Comment