Home Actualitate Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele orașului 

Continuă lucrările de reabilitare a tramei stradale în cartierele orașului 

by PĂUN IONELIA
0 comment

Programul de modernizare a infrastructurii pietonale și rutiere acoperă tot mai multe străzi din Constanța. Pe străzile Dimitrie Anghel și strada Ștefan Octavian Iosif, se montează pavele moderne și se amenajează casete pentru spatii verzi. Imediat după terminarea lucrărilor se vor planta arbuști și plante ornamentale. 

După finalizarea etapei de reamenajare a suprafeței pietonale, se vor executa lucrări de asfaltare a carosabilului.

Simultan cu îmbunătățirea condițiilor de acces pietonal din cartierul Anadalchioi se lucrează la infrastructura pietonală și carosabilă pe alte trei străzi din cartierul Km 4-5. Pe strada Progresului se reabilitează trotuarele și aleile de acces în scările de bloc. Bordurile deteriorate au fost înlocuite iar suprafețele pietonale au fost consolidate pentru a fi reamenajate cu dale moderne.

Pe străzile Liliacului și Lanului au loc lucrări de refacere a trotuarelor și a carosabilului. Zonele pietonale sunt reabilitate cu pavele și se construiesc casete pentru spații verzi.

Facem din nou apel către conducătorii auto să nu parcheze mașinile în zonele în care se efectuează lucrări, pentru a nu îngreuna accesul utilajelor.

related posts

Leave a Comment