Home Actualitate Cimitir în flăcări, în localitatea Slava Rusă, din Tulcea

Cimitir în flăcări, în localitatea Slava Rusă, din Tulcea

by PĂUN IONELIA
0 comment

A fost noapte albă pentru pompierii tulceni. Aceștia s-au luptat aproape 2 ore să stingă flăcările care au cuprins cimitirul din localitatea Slava Rusă. Aproape o treime din suprafaţa cimitirului a fost distrusă de flăcări. Cauza probabilă spun militarii de la isu ar fi focul deschis.

S-a dezlănțuit iadul printre morminte, în cimitirul din localitatea Slava Rusă din Tulcea. Aproape de miezul nopții, salvatorii Stației de Pompieri Babadag  au fost alertați că focul mistuie totul în jur. Către locul intervenției s-a deplasat un echipaj format din 5 subofițeri, cu o autospecială de stingere.

La sosirea pompierilor militari, focul se manifesta pe aproximativ 3 ha ce cuprindeau suprafața cimitirului și teren viran al localității, neexistând pericolul de propagare la locuințe ori alte obiective economice. După aproximativ o ora și jumătate, forțele de intervenție au reușit să lichideze incendiul.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise transmit reprezentanții ISU Delta Tulcea, care mai spun că o treime din suprafața cimitirului a fost distrusă de flăcări. Slava Rusă se află la o distanță de aproximativ 60 de kilometri de orașul Tulcea.

related posts

Leave a Comment