Home Actualitate Ceremonie la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

Ceremonie la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa

by Antonia Mocanu
0 comment

Astăzi, 2 decembrie 2021, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa a avut loc o ceremonie în care au fost înaintaţi în gradul următor 24 de jandarmi, 2 ofiţeri şi 22 de subofiţeri.

Cu ocazia sărbătoririi ZILEI NAŢIONALE A ROMÂNIEI, pentru modul în care și-au executat atribuțiile funcționale, au primit gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, astfel: gradul de colonel, locotenent-colonel Anca SOLOMON, iar maior Violeta STAN,  gradul de locotenent-colonel.

Printre subofiţerii înaintaţi în grad, menţionăm pe plutonier adjutant GHEORGHIŢĂ Costel, înaintat la gradul de plutonier adjutant şef, iar plutonier major MISTODIE Pompiliu şi sergent major ANTON Ana-Maria, la gradul de plutonier adjutant, respectiv gradul de plutonier.    

În încheierea ceremoniei, Inspectorul Şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, a felicitat cadrele înaintate în grad, urând întregului colectiv sănătate, putere de muncă şi obţinerea de bune rezultate, personale şi profesionale.

related posts

Leave a Comment