Home Actualitate Centrul Școlar Maria Montessori va fi reabilitat

Centrul Școlar Maria Montessori va fi reabilitat

by Florentina Lup
0 comment

Luni, 10 octombrie, Consiliul Județean Constanța, prin Direcția Generală de Proiecte, a depus în cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNNR), proiectul ,,Reabilitarea și modernizarea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Maria Montessori Constanța”.

Proiectul este estimat la o valoare de peste 1.000.000 de euro fără TVA și își propune următoarele lucrări de reabilitare și modernizare: renovarea întregii fațade a clădirii, înlocuirea grilajelor de la ferestre, aplicarea de pardoseală epoxidică pe coridoare și casa scărilor, îmbunătățirea izolației termice prin schimbarea tâmplăriei exterioare și a ușilor, repararea trotuarelor de protecție și aplicarea de socluri din materiale potrivite, înlocuirea gardului.

Școala va fi dotată cu sisteme de ventilație și climatizare moderne, se va amenaja și dota un fost atelier de activități de preprofesionalizare și o sălă de clasă cu destinație ,,sală de sport”. Cele două incinte vor fi echipate cu mobilier școlar necesar desfășurării activităților didactice și sportive indoor. De asemenea, se va realiza un teren de sport în aer liber dotat cu aparate de fitness și stație de încărcare pentru vehiculele electrice.

related posts

Leave a Comment