Home Actualitate Cel mai mare dispecerat video din Dobrogea

Cel mai mare dispecerat video din Dobrogea

by Antonia Mocanu
0 comment

„Stai fără griji. De restul de ocupăm noi” este deviza  One Star Security,  companie din Constanța care se ocupă de securitatea constănțenilor și care le oferă acestora, printre multe servicii de top precum, pază umană, pază canină, echipamente de profil, gardă de corp, sisteme de alarmă și un sistem de ultimă generație de pază și echipamente video. Fiind în slujba constănțenilor de aproape un deceniu, în timp, OSS a ajuns să își dezvolte tehnicile de supraveghere video, în momentul actual având cel mai mare dispecerat video din Dobrogea. 

Am intrat și noi în acest dispecerat performant, acolo unde am aflat că fiecare client al  One Star Security poate alege în ce modalitate vrea să îi fie monitorizate bunurile, casa sau lucrurile de valoare. Astfel un element extrem de important pentru constănțeni este intimitatea, pe care, firma de securitate nu vrea să o invadeze. Scopul clar este unul singur, siguranță fără îngrădirea libertății sau crearea unui disconfort pentru client, dar și reducerea costurilor.

Înlocuirea pazei umane cu cea video este de bun augur atât în contextul actual, dar și în general, deoarece camerele de ultimă generație pot acoperi o zona mai mare fiind fixate în puncte cheie, în comparație cu un om care patrulează un perimetru. Siguranța prin varietatea de camere video atât pentru locuință, dar și pentru a supraveghea bunuri de mare valoare este zilele acestea un lucru comun pentru  One Star Security care, are în „arsenal” un departament tehnic în continuă modernizare, sisteme de detecţie şi alarmare la efracţie, sisteme de control acces, videointerfoane, interfoane, sisteme de supraveghere video, sisteme de detecţie şi alarmare la incendiu, staţii cu GPS şi buton de panică ce  au acoperire naţională, dar și cele mai noi echipamente şi softuri pentru monitorizare.

Așadar, dacă apelați la astfel de experți fiți siguri că o să fiți în siguranță.

related posts

Leave a Comment