Home Actualitate Frumusețea, în pandemie

Frumusețea, în pandemie

by Antonia Mocanu
0 comment

Au trecut aproape două săptămâni de când România a intrat în starea de alertă și odată cu aceasta și saloanele de înfrumusețare și-au redeschis porțile. Noutatea este faptul că măsurile de igienă, de distanțare socială, dar și serviciile propriu zise se fac în altă modalitate.

De exemplu, la anumite saloane de cosmetică și remodelare corporală s-au luat încă din prima zi măsuri pentru clientele care calcă pragul acestuia. Măsurarea temperaturii, purtarea de botoși, halat, mănuși și folosirea dezinfectantului trebuie să intre în rutina noastră de zi cu zi.

Spațiile în care clienții își așteaptă rândul au fost desființate, iar acestora nu li se mai oferă ziare, reviste sau băuturi.  De asemenea și toaletele destinate lor rămân închise. Poate cel mai important este faptul că programarile se fac astfel încât clientele să nu se întâlnească între ele, iar la plecare locația se dezinfectează în amănunțime. Serviciile însă nu se schimbă cu nimic.

Varietatea serviciilor este de asemenea un punct forte al acestui salon, astfel că domnișoara din imagini are parte de tot setul de beneficii în ceea ce privește tratamentele faciale.

Aparatele performante, produsele de top și serviciile pentru înfrumusețare revin în viața doamnelor care, după o pauză de opt săptămâni se pot bucura din nou de serviciile experților. Chiar și pe timp de pandemie clientele au parte și de surprize.

Doamnele și domnișoarele trebuie să știe faptul că în această perioadă se pot bucura de serviciile experților în frumusețe, poate în alte condiții, pentru protecția lor, dar cu aceleași efecte benefice pentru ele.

related posts

Leave a Comment