Home Actualitate Caz de COVID-19, la Universitatea Ovidius

Caz de COVID-19, la Universitatea Ovidius

by Antonia Mocanu
0 comment

Universitatea „Ovidius” din Constanța este în alertă maximă. Un angajat din cadrul Direcției Resurse Umane și Salarizare, revenit recent din concediu, a fost testat pozitiv.

În acest context, a fost declanșată o anchetă epidemiologică internă, pentru identificarea contacţilor și supravegherea acestora. Până la acest moment, a fost testat întregul personal al Direcției Resurse Umane și Salarizare.

Universitatea „Ovidius” din Constanța intensifică măsurile pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus. Astfel, toate spațiile administrative au fost dezinfectate.

De altfel, se restricționează activitatea cu publicul la sediile Universității „Ovidius” din Constanța, completarea de către persoanele angajate a chestionarului epidemiologic la punctul de control-acces în incintă, purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise, termoscanarea și igienizarea mâinilor.

Conducerea instituției face apel către toți angajații și studenții, dar și către partenerii instituționali să utilizeze în continuare, cu prioritate, mijloacele de comunicare online.

related posts

Leave a Comment