Home Actualitate Când încep elevii militari cursurile?

Când încep elevii militari cursurile?

by Antonia Mocanu
0 comment

Elevii de la liceele şi colegiile militare vor începe anul şcolar mai devreme. Candidaţii admişi în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa vor trebui să se prezinte la şcoală miercuri, 8 septembrie.

De asemenea, conform calendarului stabilit de unitatea de învăţământ, şedinţa cu părinţii, în vederea semnării angajamentului pentru elevii claselor a IX-a, va avea loc pe 13 septembrie, la ora 9.30.

De asemenea, conform normelor în vigoare, în cazul în care sunt consideraţi contact direct cu o persoană depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 sau chiar sunt suspecţi a fi contractat virusul, ei trebuie să anunţe şi nu se vor prezenta la colegiu până nu se va prezenta această situaţie. De asemenea, dacă prezintă semne sau simptome de boală, cum ar fi febră, rinoree, dureri de muşchi, dureri de cap, se vor prezenta la mediul de familie, înainte de revenirea la colegiu, pentru a fi consultaţi şi vor aduce o adeverinţă în care să fie specificate diagnosticul, tratamentul şi recomandările specifice.

related posts

Leave a Comment