Home Actualitate Au o nouă familie! Final fericit pentru doi căței din Adăpostul public de animale abandonate Constanța

Au o nouă familie! Final fericit pentru doi căței din Adăpostul public de animale abandonate Constanța

by PĂUN IONELIA
0 comment

Săptămâna aceasta doi căței din Adăpostul public de animale abandonate Constanța au fost adoptați de o persoană cu suflet mare. Aceștia s-au instalat în noul cămin și par foarte fericiți că și-au găsit familia mult dorită. 

Aceste imagini stau mărturie gestului nobil făcut de această doamnă minunată.Vă invităm și pe dumneavoatră să vă alăturați campaniei “Adoptă un cățel!”. Este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil un cățel și să-i ofere o șansă la dragoste necondiționată. Cu siguranță, aceeași dragoste o veți primi și dumneavoastră.Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți și vaccinați conform graficului de vârstă.

Aceștia vor fi încredinţaţi numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar.Vă reamintim care sunt obligațiile legale în cazul preluării unui câine de la padoc. Deținătorul nu trebuie să-l lase liber, din nou, pe străzi. Acesta are obligația să-l îngrijească, să respecte normele legale, iar abandonul câinilor revendicaţi ori adoptaţi constituie infracțiune și se sancționează conform Ordonanței de urgență nr. 155 din 21 noiembrie 2001.Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).Program cu publicul:Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;Joi 09:30 – 17:30.Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

related posts

Leave a Comment