Home Actualitate Au mai rămas două săptămâni de autorecenzare

Au mai rămas două săptămâni de autorecenzare

by Antonia Mocanu
0 comment

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni în care vă puteți autorecenza. Alegeți să vă autorecenzați până pe 15 mai, printr-un proces simplu, confortabil și flexibil. Intrați pe siteul www.recensamantromania.ro.

De reținut este faptul că persoana care pre-înregistrează gospodăria să fie capul familiei/ persoana de referință adică persoana care cunoaște cel mai bine locația. Aceasta va completa CNP-ul și adresa de e-mail pentru fiecare membru al gospodăriei. Persoana de referință poate fi oricine, indiferent de sex sau rol în casă, atât timp știe cele mai multe detalii despre gospodărie și membrii ei. Așadar, nu este o condiție ca proprietarul din acte să completeze chestionarul de recensământ. Nu uitați să completați și datele copiilor în chestionarul de recensământ.

Copiii minori sunt adăugați ca membri ai gospodăriei. Pentru ei părinții sunt cei care trec CNP-ul în formularul de pre-înregistrare și completează chestionarul de recensământ. Autorecenzarea online, de acasă, facută corect anulează vizita ulterioară a recenzorului.

Constănțenii care doresc să fie asistați pentru autorecenzare pot apela serviciile de specialitate ale celor 12 centre ARA din municipiul Constanța. Acestea vor fi deschise până în data 15 mai. În situaţia în care nu vă autorecenzaţi, în perioada 16 mai -17 iulie 2022, veţi fi recenzaţi la domiciliu, prin interviu faţă în faţă cu un recenzor care va înregistra datele dumneavoastră pe tabletă.

related posts

Leave a Comment