Home Actualitate Amenzi și avertismente pentru nerespectarea măsurilor de protecție

Amenzi și avertismente pentru nerespectarea măsurilor de protecție

by Romanov Alex
0 comment

Peste 300 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanța au acționat în weekend în municipiul de la malul mării, alături de agenții de la IPJ Constanța și Poliția Transporturi în cele mai aglomerate zone din oraș, în mijloacele de transport în comun, cât și pe trenurile de pe ruta Constanța – București, pentru verificarea măsurilor de protecție împotriva virusului Covid-19.

Cu toate că majoritatea cetăţenilor au respectat întocmai normele de protecție, autoritățile au aplicat și sancțiuni. 77 de avertismente și 13 amenzi, în valoare totală de 7.000 lei. În urma acțiunilor desfășurate, trei călători s-au ales cu avertisment pentru că nu purtau masca de protecție.

Pe această cale, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Constanța trag un semnal de alarmă cu privire la importanța respectării măsurilor de siguranță.

– Purtaţi masca în spaţii închise pentru a vă proteja pe dumneavoastră şi pe cei din jur, păstraţi distanţarea socială şi evitaţi aglomeraţiile. Respectaţi indicaţiile din magazine şi păstraţi distanţa.

– Respectaţi regulile de igienă, precum şi toate recomandările şi măsurile adoptate de autorităţi pentru a vă proteja!

– Informaţi-vă doar din surse oficiale!

sursa foto: sindicateuropol.ro

related posts

Leave a Comment