Home Actualitate ,,Am vrut să le demonstrez tuturor din ce aluat sunt făcuți românii.”, mărturiseşte şefa cadeţilor din Poliţia Londoneză

,,Am vrut să le demonstrez tuturor din ce aluat sunt făcuți românii.”, mărturiseşte şefa cadeţilor din Poliţia Londoneză

by Florentina Lup
0 comment

Andreea are 18 ani, este din Rădăuți și a fost declarată șefa cadeților din cadrul Poliției Londoneze. Ea a ajuns la Londra în urmă cu patru ani, pentru a-și vedea tatăl. Nu știa foarte bine limba engleză, dar și-a dorit foarte mult să o învețe. Între timp, s-a înrolat în rândul cadeților din cadrul Poliției Londoneze, pentru că îi plăcea uniforma.

,,La început, am simțit o anumită atitudine rece din partea celorlalți. Dar am fost mereu mândră de originea mea și am vrut să le demonstrez tuturor din ce aluat sunt făcuți românii.”, spune Andreea.

După trei ani de voluntariat, Andreea a devenit șefa cadeților din Poliţia Londoneză. La doar 18 ani, are sute de tineri în subordinea sa. A participat la numeroase acțiuni alături de Poliția Londoneză și mereu și-a demonstrat seriozitatea și implicarea.

A fost invitat de onoare al Familiei Regale, iar la finalul discursului pe care l-a ținut a primit ropote de aplauze.

,,Chiar cred că poți face ce îți dorești în viață, dacă ai voință. Port mereu în suflet dragostea față de locurile natale și voi fi mereu mândră de țara mea și de tricolor.”, mai spune Andreea.

Sursa: facebook MAI

related posts

Leave a Comment