Home Actualitate 30 noi cazuri de COVID-19 și două noi decese la Constanța, în ultimele 24 de ore

30 noi cazuri de COVID-19 și două noi decese la Constanța, în ultimele 24 de ore

by Antonia Mocanu
0 comment

Raportarea transmisă de către Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 1.295 de noi cazuri de Covid-19 pe teritoriul României, ajungând la un total de 50.886 de cazuri. De asemenea 654 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În ceea ce privește județul Constanța, conform raportării au fost înregistrate 29 de noi cazuri, ajungându-se la un total de 931 de persoane infectate. De asemenea, 28 persoane au fost reconfirmate pozitiv la Constanța. 

Constanța a înregistrat astăzi și două decese o femeie și un bărbat care prezentau comorbidități respectiv: deces nr 30: Bărbat, 74 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială, diabet), decedat la Spitalul de Boli Infecțioase și deces nr 31: Femeie, 88 de ani, Constanța, comorbidități (hipertensiune arterială esențială, obezitate, insuficiență cardiacă cronică, edem pulmonar acut), decedată la Spitalul Municipal Medgidia.

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 931 persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 31 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 640 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe).

În acest moment, sunt 269 de persoane internate, dintre care 249 din județul Constanța și 20 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

related posts

Leave a Comment