Home Actualitate 30 noi cazuri de COVID-19, la Constanța, în ultimele 24 de ore

30 noi cazuri de COVID-19, la Constanța, în ultimele 24 de ore

by Antonia Mocanu
0 comment

Raportarea transmisă de către Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 1.182 de noi cazuri de Covid-19 pe teritoriul României, ajungând la un total de 48.235 de cazuri. De asemenea 643 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În ceea ce privește județul Constanța, conform raportării au fost înregistrate 30 noi cazuri, ajungându-se la un total de 875 de persoane infectate. De asemenea, 27 persoane au fost reconfirmate pozitiv la Constanța.  

Până în prezent, 29 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 573 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe).

În acest moment, sunt 248 de persoane internate, dintre care 224 din județul Constanța și 24 din alte județe. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

Diferența numărului de cazuri active de coronavirus înregistrate în prezent (320) și numărul de pacienți internați în acest moment (248), este dată de faptul că există persoane confirmate care fie au refuzat internarea în spital, fie au fost externate la cerere.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

related posts

Leave a Comment