Home Actualitate 29 școli își schimbă scenariul de funcționare

29 școli își schimbă scenariul de funcționare

by Antonia Mocanu
0 comment

Modificare de scenariu pentru funcționare pentru școlile constănțene. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit recent pentru a vota hotărârea numărul 13 privind modificarea scenariilor de funcționare pentru 29 unități de învățământ din județul Constanța. În acest sens, unități de învățământ din Năvodari, Limanu, Adamclisi, Mihail Kogălniceanu și Constanța își schimbă scenariul de funcționare.

Unitățile de învățământ din Năvodari care vor trece din scenariu al doilea în primul sunt următoarele: Grădinița Albă ca Zăpada, Grădinița cu Program Normal Peștișorul de Aur, Grădinița cu Program Prelungit Lumea Florilor, Grădinița cu Program Prelungit Veseliei, Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu, Școala Gimnazială George Enescu, Grădinița cu Program Normal Peninsulă, Școala Gimnazială Grigore Moisil, Școala Gimnazială Tudor Arghezi și Clubul Copiilor Năvodari.

De asemenea și mai multe unități de învățământ din Limanu și-au schimbat scenariul de funcționare din scenariul verde, în scenariul galben, respectiv: Școala Gimnazială Nr 1, Grădinița cu Program Normal, Grădinița cu Program Normal Frații Grimm 2 Mai, Școala Gimnazială Nr. 2 2 Mai. 

De asemenea și unitățile de învățământ din Adamclisi își schimbă scenariul de funcționare din galben, în verde după cum urmează: Liceul Tehnologic Jean Dinu, Grădinița cu Program Normal Abrud, Grădinița cu Program Normal Adamclisi, Grădinița cu Program Normal Urluia, Grădinița cu Program Normal Zorile.

Și unitățile de învățământ din localitatea Mihail Kogălniceanu își schimbă scenariul de funcționare tot din verde în galben ca urmare a modificării ratei incidenței cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile respectiv Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, Grădinița cu Program Normal IAS, Grădinița cu Program Normal Nr 1, Grădinița cu Program Normal Nr. 2, Grădinița cu Program Normal Nr. 3, Grădinița cu Program Normal Sibioara, Grădinița cu Program Normal Palazu Mic, Grădinița cu Program Normal Piatra și Școala Gimnazială Nr. 1 Piatra.

La Constanța Grădinița cu Program Normal Roboțel își suspendă cursurile, iar procesul de învățământ va continua în sistem exclusiv online ca urmare a confirmării mai multor cazuri de Covid-19 în interiorul instituției.

Modificarea scenariilor de funcționare se realizează în funcție de scăderea sau creșterea ratei incidenței cumulate în ultimele 14 zile.

related posts

Leave a Comment