Home Actualitate Protest HORECA, la Constanța

Protest HORECA, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Reprezentanții Horeca au protestat la nivel național, împotriva măsurilor impuse de autorități pentru limitarea pandemiei de Covid-19. Și reprezentanții constănțeni din Horeca s-au raliat acestui demers așa că au protestat fiecare, în fața propriilor locații, cu pancarde, în linişte şi cu respectarea măsurilor de protecţie şi distanţare fizică.

Le-a ajuns cuțitul la os, după noile măsuri impuse de autoritățile naționale, după tăierea voucherelor de vacanță și multe alte restricții impuse în ultimele luni. Au nevoie de o schimbare, au nevoie de dialog, în primul rând cu autoritățile locale și mai apoi cu cele naționale.

În acest sens, în urma mai multor runde de întâlniri, un grup de peste 50 de operatori HORECA din Constanta, proprietari de restaurante, cafenele, baruri, saloane de evenimente au decis constituirea Organizației Patronale a Restaurantelor, Cafenelelor, Barurilor din Județul Constanta, denumită Asociația Patronală RESTO Constanța- Dobrogea. Pierderile pe care industria Horeca le are de aproape un an de la declanșarea pandemiei de Covid-19 sunt incomensurabile, iar ceea ce cer acum aceștia este un dialog atât de necesar pentru ca lucrurile să intre măcar pe un făgaș normal

related posts

Leave a Comment