Home Actualitate A reușit să evite o tragedie

A reușit să evite o tragedie

by Antonia Mocanu
0 comment

A reușit să evite o tragedie în ultimul moment. Vorbim despre un șofer de autobuz angajat al Regiei de Transport din Constanța care datorită vitezei de reacție de care a dat dovadă, a reușit să evite impactul cu un  autoturism. Șoferul acestuia a efectuat o manevră de schimbare a direcției de mers, spre dreapta, brusc și fără să se asigure în prealabil. Șoferul autobuzului a reușit să frâneze în ultima clipă și să evite impactul.

Călătorii  aflați în autobuz au simțit însă pe pielea lor manevră greșită făcută de șoferul autoturismului. Pe imaginile suprinse de camerele de supraveghere ale autobuzului se observă cum o femeie aflată pe culoar, deși se ținea de bară, a fost trantită la podea, în momentul în care șoferul frânează brusc.

Reprezentanții Regiei de Transport în Comun au anunțat că vor depune o plângere la poliție și vor preda și imaginile astfel încât șoferul vinovat să fie sancționat.

Potrivit statisticilor întocmite de cei de la Regia de Transport, în anul 2020, din 278 de evenimente rutiere în care au fost implicate mijloacele de transport în comun, doar 61 s-au petrecut din vina conducătorilor auto angajați.

related posts

Leave a Comment