Home Actualitate 150 de jandarmi, la datorie în acest weekend

150 de jandarmi, la datorie în acest weekend

by Antonia Mocanu
0 comment

150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor fi la datorie și în weekendul ce tocmai începe. Scopul lor este  prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională, dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

Totodată, jandarmii constănţeni, alături de lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor acționa în scopul asigurării ordinii publice la o serie de evenimente, printre care și două meciuri de fotbal și unul de rugby. 

Totodată, jandarmii constănţeni au în vedere şi asigurarea măsurilor de ordine publică la secţia de votare înfiinţată la Constanţa cu ocazia alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova, fiind prezenţi şi în zona localităţii Ovidiu, unde s-a instituit măsura de carantină zonală.

Prezența Jandarmeriei în spaţiul public este destinată creșterii gradului de siguranță a cetățenilor și rezolvării cu celeritate a eventualelor incidente în domeniul ordinii publice.

related posts

Leave a Comment