Home Actualitate 122 ani de balneologie, în Techirghiol

122 ani de balneologie, în Techirghiol

by Antonia Mocanu
0 comment

122 ani de balneologie în Techirghiol, iar cu prilejul acestui eveniment, Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol a organizat o conferință aniversară și totodată un eveniment hibrid intitulat „Abordarea multidisciplinară în recuperarea pacientului cu deficit senzorio-neuro-mio-artro-kinetic”.

La eveniment au participat reprezentanți ai celor mai importante organizații și instituții profesionale, nume sonore din arealul de recuperare medicală românească, dar și din Belgia, Italia, Spania, SUA.

Alături de reprezentanții din domeniul medical s-au aflat și figuri marcante ale autorităților publice locale și județene care au vrut să fie alături de Sanatoriul Balnear și echipa acestuia la momentul aniversar. De asemenea, evenimentul hibrid  va pune în valoare prin toate lucrările ce vor fi prezentate metode inovative terapeutice de recuperare multidisciplinară a pacienților.

Evenimentul hibrid de la Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol se desfășoară pe o perioadă de trei zile, până duminică inclusiv și cuprinde o serie de simpozioane tematice.  

related posts

Leave a Comment