Home Social Huțucă (PNL): „Lucrăm la un set de măsuri în vederea diminuării efectelor pe care epidemia le va avea asupra Constanței”

Huțucă (PNL): „Lucrăm la un set de măsuri în vederea diminuării efectelor pe care epidemia le va avea asupra Constanței”

by tomisnews
0 comment

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a transmis luni faptul că organizația liberală de la malul mării „se concentrează în această perioadă pe întocmirea unui set de măsuri în vederea diminuării efectelor pe care epidemia COVID-19 le va avea asupra Constanței”.

Liberalii constănțeni sunt îngrijorați de efectele pe care măsurile recente și probabil viitoare le vor avea asupra economiei locale, în special asupra turismului.

„Turismul va fi direct impactat de restricțiile impuse de această epidemie. Și portul Constanța poate avea de suferit din cauza reducerii volumului de consum. Obiectivul nostru este să găsim cele mai bune soluții pentru a ne asigura că cei care lucrează în aceste industrii și familiile lor nu vor avea de suferit. Lucrăm în strânsă colaborare cu echipa executivă, precum și cu instituțiile locale, coordonate de prefectul Județului Constanța. Evaluăm situația stocurilor de materiale sanitare și cea a echipamentelor medicale pentru a ne asigura că toate demersurile legislative ce țin de Constanța se vor desfășura cu cea mai mare viteză în perioada următoare. Reacția promptă cu măsuri adecvate este crucială pentru a restrânge efectele epidemiei”, a precizat Bogdan Huțucă.

related posts

Leave a Comment