Home Societate Participare record și premii consistente pentru liceeni la Sesiunea de comunicări științifice “Noi și Economia”

Participare record și premii consistente pentru liceeni la Sesiunea de comunicări științifice “Noi și Economia”

by Romanov Alex
0 comment

Facultatea de Știinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa a organizat, recent, cea de-a IX-a ediţie a Sesiunii de comunicări științifice pentru elevi – “Noi și Economia”.

Potrivit lect. univ. dr. Gabriela Gheorghiu, prodecan al FSE, actuala ediție a sesiunii de comunicări științifice a fost organizată pe două secțiuni, sub forma unui concurs de eseuri, respectiv de planuri de afaceri, comisiile de jurizare fiind alcătuite din câte trei cadre didactice titulare de la FSE și un reprezentant al sponsorilor concursului (Banca Comercială Română și Kaufland România).

“Competiția a reprezentat un nou prilej pentru liceenii participanți să se remarce prin atenția pe care o acordă unor subiecte de actualitate din domeniul economic și preocuparea pentru activitatea de cercetare științifică în documentarea temelor abordate. La ediția de anul acesta s-au înscris 98 de elevi coordonați de către 21 cadre didactice, de la 11 licee din județul Constanța și cele limitrofe.”, declară GABRIELA GHEORGHIU, prodecan al FSE

Conform regulamentului, cele mai documentate eseuri și cele mai viabile planuri de afaceri au fost recompensate cu reduceri la taxa de școlarizare aferentă primului an de studii universitare de licență pentru viitorii studenți ai Facultății de Științe Economice (100% reducere – Premiul I, 50% reducere – Premiul II, 30% reducere – Premiul III și 15% reducere – Mențiune) și cu vouchere valorice oferite de Kaufland România, în valoare de 250 lei pentru fiecare din cele trei premii, inclusiv o mențiune.

related posts

Leave a Comment