Home Editorii noștri îți recomandă Administrația Porturilor Maritime a modernizat drumul dintre Poarta 7 și Poarta 9

Administrația Porturilor Maritime a modernizat drumul dintre Poarta 7 și Poarta 9

by PĂUN IONELIA
0 comment

CN APM SA Constanța a finalizat lucrările de modernizare a drumului dintre Poarta 7 și Poarta 9, intens circulat de autovehiculele care transportă mărfuri în zonă. Valoarea lucrărilor este de 6.284.734,11 lei, fără TVA, sumă alocată din fonduri proprii ale Administrației Porturilor Maritime Constanța. 

Lucrările la drumul de acces al vehiculelor între Poarta 7 și Poarta 9 au vizat realizarea unui sistem rutier nerigid, prin intervenția asupra stratului de bază și racordarea cu celelalte drumuri cu care se intersectează. A fost inclus și un sistem de șanțuri și rigole pentru colectarea și evacuarea apelor pluviale, pentru a preîntâmpina pe viitor deteriorarea drumului.

Astfel se va asigura desfășurarea circulației rutiere în condiții optime, de siguranță. Finalizarea acestei investiții completează proiectele importante derulate în ultimii ani și facilitățile create de Administrația Porturilor Maritime pentru comunitatea portuară și pentru atragerea investitorilor în Portul Constanța, pentru dezvoltarea continuă a portului.

related posts

Leave a Comment