Home Diverse S-a pensionat cel mai longeviv angajat al CT BUS, după cinci decenii de muncă

S-a pensionat cel mai longeviv angajat al CT BUS, după cinci decenii de muncă

by Romanov Alex
0 comment

52 de ani, 10 luni și 28 de zile. Este recordul greu de egalat al celui mai vechi angajat al companiei care deservește transportul în comun. După mai bine de cinci decenii de muncă în slujba constănțenilor, angajatul biroului de resurse umane al companiei a ieșit la pensie.

Ion Negoi a devenit angajatul companiei de transport public din Constanța în urmă cu aproape 53 de ani. În lunga carieră a fost martor la toate transformările prin care a trecut de-a lungul anilor compania de transport public.

„Pe data de 3 august 1967, am fost angajat ucenic. Cum am fost angajat? Fratele meu mai mare lucra aici, mi-am făcut formele legale și m-a prezentat maistrului. Acesta a întrebat unde sunt, pentru că nu mă vedea, pentru că aveam o statură foarte mică, eram cât roata de troleibuz.”, declară ION NEGOI

„Pot să vă spun sigur că el va rămâne alături de noi în continuare, asta pentru că fiecare dintre angajații de aici de la CT BUS au trecut prin mâna domnului Negoi. Domnul Negoi se pensionează, iar noi îi urăm pensie cât mai lungă!”, declară BOGDAN NIȚĂ, director CT BUS

S-a angajat la Compania de transport a orașului Constanța pe când nu împlinise încă 15 ani, iar după o jumătate de secol de muncă, proaspătul pensionar are senzația că se află  în concediu de odihnă. Nu se poate obișnui cu gândul că munca lui la compania care deservește transportul în comun s-a încheiat, așa că vine aproape zilnic să își revadă colegii pentru că nu se poate dezlipi încă de “familia” de la serviciu.

sursa foto: Primăria Constanța

related posts

Leave a Comment