Home Social Campanie de donare de sânge, desfășurată în Sala Sporturilor Năvodari

Campanie de donare de sânge, desfășurată în Sala Sporturilor Năvodari

by Romanov Alex
0 comment

Prima acțiune de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, după un an și trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus, a avut loc la Năvodari, în Sala Sporturilor.

Numeroși oameni din orașul Năvodari și din țară, au răspus prezent la acțiunea de donare de sânge organizată de Clubul Sportiv Năvodari și Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

Suntem extrem de mulțumiți de această acțiune, pe care am realizat-o alături de CS Năvodari. Mai ales, că este prima acțiune de colectă mobilă organizată după un an și trei luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus. CS Năvodari reprezintă un grup de oameni care susțin un mod de viață sănătos, sportiv și ne dorim ca această colaborare să continue în beneficiul oamenilor ale căror vieți pot fi salvate cu ajutorul sângelui donat.”, declară ALINA DOBROTĂ, directorul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța.

La campania de donare intitulată ”Și tu poți fi erou, donează sânge!” au fost înregistrați 54 de potențiali donatori, dintre care au fost acceptați 45 de donatori. Printre aceștia, și vicecampioana mondială de handbal Elena Frîncu și sportivi ai Lotului Național de Tineret din cadrul Federației Române de Canotaj, aflați în pregătire la Centrul Olimpic Năvodari.

sursa foto: CS Năvodari

related posts

Leave a Comment