Home Editorii noștri îți recomandă Un Cadillac de poveste și film la RAR Constanța

Un Cadillac de poveste și film la RAR Constanța

by PĂUN IONELIA
0 comment

Reprezentanții Registrului Auto Român au prezentat, în seria autovehiculelor de colecție care trec pragul instituției pentru inspecție, un Cadillac 75 Series, fabricat în 1939, care a ajuns la RAR Constanța. 

„Dincolo de prezența spectaculoasă a mașinii, proprietarul acestei bijuterii spune că ea a aparținut actriței britanice Greer Garson. Actrița a primit mașina de la MGM Studios, pentru a o folosi cât timp a fost sub contract cu studioruile de film americane. Interiorul roșu are o explicație: aceasta era culoarea preferată a actriței. Cadillac 75 Series, fabricat în 1939, are un motor V8 care dezvoltă 140 de cai putere. De-a lungul existenței sale, mașina a mai apărut și în filmul “The Good Shepherd” (2006, cu Robert De Niro).P.S. Îi invidiem pe colegii de la Constanța…”, au transmis reprezentanții Registrului Auto Român. 

Actrița Greer Garson a debutat pe scenă în ianuarie 1932 la Birmingham Repertory Theatre. A apărut și la televizor, în reproducerile de jumătate de oră pe piesele lui Shakespeare, produse de BBC. Astfel, aceasta a fost observată de Louis B. Mayer, care se afla la Londra în căutare de noi talente.

În 1937, Greer Garson a semnat un contract cu MGM. Debutul ei pe marile ecrane a avut loc abia în 1939 cu „Adio, domnule Chips!”, primind o nominalizare la Oscar, pe care a pierdut-o în favoarea lui Vivien Leigh, în rolul ei din „Pe aripile vantului”. Filmul a adus-o în atenția producătorilor filmului „Mândrie și prejudecată”, care a lansat-o pe plan mondial. 

related posts

Leave a Comment