Home Administrație publică Trecere de pietoni nouă. Află unde.

Trecere de pietoni nouă. Află unde.

by Crina Matei
0 comment

Atenție constănțeni! O nouă trecere de pietoni va deveni funcțională în municipiul nostru, anunță reprezentanții administrației locale. Este vorba despre trecerea de pietoni din zona Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu”. Prin urmare, vă recomandăm să circulați cu atenție în zonă.

Echipele administratorului drumului public informează toți cetățenii că în această noapte, vor finaliza lucrările de amenajare a trecerii de pietoni cu scuar de pe bulevardul Mamaia, în dreptul Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța.

Vor fi executate lucrări de aplicare a marcajelor transversale și vor fi montate indicatoarele rutiere. În zona axului drumului va fi amplasat refugiul protejat de garduri care le oferă posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei și să se asigure din nou, pentru a putea traversa în continuare.

Decizia a fost adoptată în cadrul Comisiei de Circulație, în urma solicitărilor primite de la cetățeni, fiind avizată de Inspectoratul Poliției Județene Constanța – Seviciul Rutier. Prin urmare, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră!

related posts

Leave a Comment