Home Actualitate Plajă printre şantiere, în Mamaia Nord

Plajă printre şantiere, în Mamaia Nord

by Crina Matei
0 comment

Dacă v-aţi propus să mergeţi în vacanţă în zona Mamaia Nord, mai gândiţi-vă odată. Nu de alta dar zona este un adevărat şantier în lucru iar praful şi gropile sunt doar câteva dintre neplăcerile de care veţi avea parte. Comisarii gărzii de mediu au mers şi ei în control în zona blocurilor care se construiesc la doi paşi de plajă şi s-a lăsat cu amenzi drastice.

Problema şantierelor din apropierea plajelor nu este una nouă. De ani de zile în zona Mamaia Nord situaţia este aceeaşi. În fiecare apar construcţii noi iar în şantiere se lucrează inclusiv pe perioada sezonului estival. Praful şi zgomotul produs de utilajele care lucrează de dimineaţă până seara i-au exasperat pe turiştii care se cazează acolo.

Există însă şi veşti bune. Plajele sunt mult mai curate decât în anii trecuţi şi asta, spun comisarii gărzii de mediu,  şi datorită faptului că atât operatorii cât şi turiştii au înţeles că trebuie să fie mai responsabili atunci când vine vorba de mediul înconjurător. Comisarii Gărzii de mediu au anunţat că vor continua controalele până la sfârşitul sezonului estival iar cei care vor fi prinşi pe picior greşit riscă amenzi drastice.

related posts

Leave a Comment