Home Actualitate Parcare pe strada Castanilor

Parcare pe strada Castanilor

by Crina Matei
0 comment

O nouă parcare rezidențială este disponibilă pentru constănțeni. Echipele administratorului drumului public continuă să reorganizeze spațiile existente pentru a răspunde nevoilor comunității. Astfel, a fost finalizată parcarea situată pe strada Castanilor. Astfel de lucrări edilitare continuă și în perioada următoare.

Primăria Municipiului Constanța, prin  administratorului drumului public continuă să  reorganizeze spațiile existente pentru a răspunde nevoilor comunității. Echipele de intervenții au finalizat lucrările de amenajare a parcării situate pe strada Castanilor, între blocurile 9 și 11.

Amplasamentul construit pe locul unui teren viran a fost asfaltat, după ce au fost executate lucrări de pregătire a suprafeței destinate staționării autovehiculelor. Noua parcare va fi marcată și numerotată corespunzător.

În cealaltă parte a orașului, se lucrează în ritm susținut la parcarea situată în zona delimitată de străzile Ștefăniță Vodă și Dionisie cel Mic. Facem apel din nou către locuitorii orașului să nu își parcheze mașinile în zonele în care se lucrează, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor!

related posts

Leave a Comment