Home Actualitate Noul MEGANE E-TECH Plug-in, un motor hibrid reîncărcabil pentru o experiență unică la volan

Noul MEGANE E-TECH Plug-in, un motor hibrid reîncărcabil pentru o experiență unică la volan

by Florentina Lup
0 comment

Pionier și expert în mobilitatea electrică, Renault propune Noul Megane cu un motor hibrid E-TECH Plug-in de 160 CP. Modelul de segment C dispune de o nouă tehnologie centrată pe recuperarea de energie și inspirată direct de know-how-ul mărcii în Formula 1.

Tehnologia E-TECH Plug-in a fost dezvoltată de echipa de ingineri Renault și a făcut obiectul a peste 150 de brevete. Aceasta utilizează o nouă generație de 1,6 litri cu 4 cilindri pe benzină, însoțită de două motoare electrice și o cutie de viteze inovatoare multimode.Această transmisie fără ambreiaj are o performanță excelentă, în timp ce modificarea esteabia vizibilă.

Cu o baterie de 9,8 kWh (400V), Noul Megane E-TECH plug-in poate funcționa 100% electric până la 135 km/h. Eficiența sistemului său de gestionare a energiei îi permite să afișeze o autonomie de 50 de km în ciclul combinat (WLTP *) și până la 65 de km în ciclul urban (WLTP * City), fără a folosi motorul termic.

Noul Megane E-TECH plug-in poate funcționa fără a consuma combustibil în călătoriile zilnice și este perfect pentru călătoriile pe distante mai lungi, în week-end sau în vacanță. Indiferent de starea de încărcare a bateriei, Noul Megane E-TECH Plug-in beneficiază de avantajele majore ale sistemului hibrid E-TECH: utilizarea sistematică a motorului electric la pornire pentru o reactivitate mai bună și un consum redus.

Sursa: renault.ro

related posts

Leave a Comment