Home Actualitate Noi curse aeriene operate de TAROM

Noi curse aeriene operate de TAROM

by Crina Matei
0 comment

Compania Naţională de Transport Aerian va introduce începând cu luna iulie noi rute interne care să repornească turismul intern. Astfel, românii din vestul ţării vor putea ajunge pe litoral în mai puţin de o oră.

Noi zboruri în condiţii de maximă siguranţă vor avea ca destinaţie Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu din Constanţa, de unde turiştii pot ajunge rapid în staţiunile de pe litoralul Mării Negre sau în Delta Dunării.

Astfel, românii din vestul ţării vor putea ajunge pe litoral în mai puţin de o ora. Rutele noi operate de TAROM vor fi: Timişoara – Constanţa – Timişoara; Oradea – Constanţa – Oradea; Cluj Napoca – Constanţa – Cluj Napoca.

Decizia de introducere a unor zboruri care să conecteze mari oraşe, de litoral, vine în urma consultărilor dintre Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri prin Direcţia Generală Turism, Prefectura Constanţa, Primăria Oradea, Primăria Timişoara şi Primăria Cluj Napoca, împreună cu TAROM, în contextul în care se estimează că cei mai mulţi dintre români vor alege, în acest an, să îşi petreacă vacanţa de vară în ţară.

Orarul zborurilor şi tarifele vor fi comunicate în cel mai scurt timp.

related posts

Leave a Comment