Home Editorii noștri îți recomandă Meciul de fotbal dintre FC Farul – F.C. Dinamo Bucureşti, supravegheat de jandarmi

Meciul de fotbal dintre FC Farul – F.C. Dinamo Bucureşti, supravegheat de jandarmi

by Crina Matei
0 comment

Peste 200 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa, alături de partenerii polițiști și pompieri, vor asigura ordinea publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele FC Farul şi F.C. Dinamo Bucureşti, din cadrul Campionatului National de Fotbal, Liga I. Partida se dispută vineri, 20 august a.c., începând cu ora 21.30, pe Stadionul Central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

Clubul organizator a transmis că biletele puse în vânzare pentru acest meci au fost epuizate. În aceste condiții, recomandăm celor care nu au achiziționat documente de acces la meci să nu se deplaseze la stadion, pentru a se evita aglomerația în jurul arenei sportive și eventuale tulburări ale ordinii publice.

Pentru a se evita aglomeraţia în jurul porților de acces în arena sportivă înainte de începerea partidei, Gruparea de Jandarmi Mobilă Constanţa recomandă suporterilor să vină la stadion începând cu ora 20.00, când va fi permis accesul spectatorilor în stadion.

Accesul în stadion este permis:

– persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

Este obligatorie prezentarea documentelor medicale care atestă situațiile de mai sus însoțite de un document de identitate.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea recomandăm atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine ce vor fi dispuse cu acest prilej şi să se conformeze indicaţiilor forţelor din teren, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

related posts

Leave a Comment