Home Actualitate Mărţişoare pentru bunici

Mărţişoare pentru bunici

by Crina Matei
0 comment

Vestitorii primăverii au ajuns la Constanţa şi Poarta Albă. Femeile social-democrate le-au oferit doamnelor un mărţişor și o floare. Un gest simbolic care le-a adus un zâmbet și o rază de fericire în sufletul bătrânelor de la Căminul pentru persoane vârstnice.

Indiferent de perioada anului, femeile din Organizația Județeană de Femei a Partidului Social Democrat nu uită de cei aflați în grija Căminului pentru persoane vârstnice Constanţa și din când în când le mai deschid ușa. Cea mai recentă vizită a fost făcută pe 1 Martie, atunci când peste tot este sărbătorită primăvara, iar femeile sunt în centrul atenției.

Mariana Gâju, preşedinte OFSD Constanţa : “Este o zi potrivită pentru a primi şi pentru a dărui. Tocmai de aceea nu puteam să vă trecem nici pe dumneavoastră cu vederea. Vă oferim cu această ocazie o floare, simbol al primăverii şi aşteptăm cu nerăbdare să vizităm căminul, mai ales cu noile renovări”

Bunicile de aici au primit din partea femeilor din Organizația Județeană de Femei a Partidului Social Democrat, conduse de Mariana Gâju, ghiocei și mărțișoare, mici daruri care le-au adus zâmbetul pe buze.

Nici doamnele de la Căminului pentru persoane vârstnice din Poarta Albă nu au fost uitate. Doamnele au fost foarte emoţionate de gest şi chiar au izbucnit în lacrimi.

related posts

Leave a Comment