Home Actualitate Începe ,,TeleŞcoala profesorilor”

Începe ,,TeleŞcoala profesorilor”

by Florentina Lup
0 comment

Ministerul Educaţiei şi Cercetării, în parteneriat cu Televiziunea Română, organizează programul de formare a cadrele didactice: ,,TeleŞcoala profesorilor”.

Pe durata a 15 cursuri, profesorii vor învăţa să utilizeze platforme educaţionale pentru a susţine lecţii on-line. Tematica abordată vizează funcţionalităţile puse la dispoziţie, în mod gratuit, de către Google şi Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education şi Microsoft Office 365.

,,Pentru că educaţia trebuie să continue în orice condiţii, Ministerul Educaţiei şi Cercetării vine în sprijinul tuturor cadrelor didactice din România prin acest program de formare, un program complementar-suport, menit să susţină învăţarea on-line atât de necesară în condiţiile actuale!”, a declarat Monica Anisie, ministrul educaţiei şi cercetării.

Cursurilor vor începe în data de 24 august şi se vor desfăşura de luni până vineri, în intervalul orar 9:00-9:30, cu reluare în aceeaşi zi, în intervalul orar 15:00-15:30, pe postul TVR2. De asemenea, cursurile vor fi disponibile pe canalul de YouTube al Televiziunii Române şi pe canalul de YouTube al Ministerului Educaţiei şi Cercetării.related posts

Leave a Comment