Home Actualitate IA şi cămaşa tradiţională, dress code-uri pentru intrare liberă în Muzeul ASTRA

IA şi cămaşa tradiţională, dress code-uri pentru intrare liberă în Muzeul ASTRA

by Florentina Lup
0 comment

Astăzi, de Sânziene, intrarea va fi liberă în muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, pentru toți vizitatorii care vor fi îmbrăcați în cămăși tradiţionale autentice.

De asemenea, programul pregătit special pentru ediția a VII-a a evenimentului Ziua Universală a Iei se încheie cu o conferință online, denumită sugestiv ,,IA, haină de lumină a sărbătorii”.

Părintele prof. Constantin Necula va fi gazda conferinţei online, ce va începe la orele 18:30, organizată în parteneriat cu Centrul de Cultură și Știință al României la Tunis, Ambasada României la Tunis, Institutul Limbii Române și Doxologia.

Invitatele Parintelui Constantin Necula sunt: pe Mirela Crețu (director muzee pavilionare – Muzeul ASTRA), Iulia Gorneanu (autor, curator, colecționar), conf. univ. dr. Lia Faur (scriitor, lector de limba română la Universitatea El Manar – Institutul de limbi moderne Habib Bourguiba din Tunis, coordonator al Centrului de Cultură și Știință al României la Tunis) și Andreea Ciortea (antreprenor cultural, co-organizator și inițiator Ziua IEI Sibiu și comunitatea online IA Sibiu).

related posts

Leave a Comment