Home Actualitate Revin autobuzele supraetajate

Revin autobuzele supraetajate

by Antonia Mocanu
0 comment

De vineri, 18 iunie, autobuzele supraetajate vor circula din nou în Constanța și Mamaia. Compania de transport public în comun reintroduce linia City Tour, pe ruta Gară CFR- stațiunea Mamaia. De asemenea, tot de vineri, și linia 100 se va prelungi până în stațiunea Mamaia. Astfel, traseul 100 devine 100M, și circulă pe ruta Gară – Sat Vacanță – Stațiunea Mamaia și retur.

Circuitul CITY TOUR cuprinde peste 100 de obiective turistice importante din orașul Constanța și din stațiunea Mamaia, printre care Gara Maritimă, ,,Cuibul Reginei’’, Muzeul de Istorie și Arheologie, ,,Edificiul roman cu mozaic’’, Moscheea ,,Carol I’’, Cazinoul, Acvariul, Farul Genovez, Portul turistic “Tomis”, Delfinariul, Satul de Vacanță, Cazinoul din Mamaia și altele. Constănțenii vor avea la dispoziție și aplicația ,,CITY TOUR’’, un ghid text și audio.

De asemenea, prețul unei călătorii este de 3 lei, iar biletele pot fi achiziționate de la șoferul autobuzului etajat. Principalul avantaj este posibilitatea achiziționării unui bilet de 5 lei, valabil toată ziua. Astfel, puteți întrerupe turul oricând pentru vizitarea obiectivelor de interes, apoi vă puteți relua călătoria, cu un alt autobuz etajat, fără costuri suplimentare.

Linia CITY TOUR este deservită, pentru început, de 6 autobuze etajate, cu o frecvență de 25 de minute, în intervalul orar 09:00-22:00.

related posts

Leave a Comment