Home Actualitate Curse aeriene,operaționale

Curse aeriene,operaționale

by Crina Matei
0 comment

Vești bune din partea Comandamentului Național pentru Situații de Urgență. S-a mărit numărul țărilor care au intrat în „zona verde”.  Care sunt  noile țările care se află pe această listă, aflăm în continuare.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat o nouă hotărâre, prin care persoanele care vin în România, din mai multe țări, nu mai sunt nevoite să intre în carantină sau izolare. Noile țări, care au intrat în “zona verde” sunt Italia, Estonia, Irlanda, Finlanda și Franța. Reluarea traficului aerian este o veste foarte bună, pentru românii din străinătate, fiind cunoscut faptul că sunt foarte mulți, cei care lucrează în afara granițelor.

Amintim faptul că România s-a aflat în starea de Urgență, în contextul pandemiei de Covid-19 și din această cauză au fost efectuate foarte puține curse aeriene pe aeroporturile din România.

În 15 iunie, alături de alte măsuri de relaxare, zborurile către mai multe țări, printre care Austria, Bulgaria, Cipru, Croația sau Elveția au fost reluate .

Zborurile către Spania, Anglia, Turcia, Olanda și Belgia rămân în continuare suspendate. Lista actualizată  intră în vigoare, la 24 de ore din momentul în care a fost aprobată, de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Pandemia de Covid 19 a oprit traficul aerian, în mai multe state din Europa și  prin îmbunătățirea situației, lucrurile încep să revină la normal.  

related posts

Leave a Comment