Home Editorii noștri îți recomandă CERONAV își extinde portofoliul de cursuri offshore

CERONAV își extinde portofoliul de cursuri offshore

by PĂUN IONELIA
0 comment

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a obținut aprobarea OPITO pentru furnizarea cursului CA-EBS. Cursul se adresează personalului din industria offshore, iar pentru a-l parcurge, aceștia trebuie să dețină un certificat valid BOSIET, FOET sau HUET.

Programul de pregătire inițială pentru sistemul de respirație cu aer comprimat de urgență (CA-EBS) este conceput pentru personalul care se deplasează cu elicopterul de la sau către instalațiile/navele offshore, personal care, în caz de amerizare de urgență, va utiliza un sistem de respirație cu aer comprimat.

“În contextul exploatării gazelor naturale din zona românească a Mării Negre, prin Proiectul de dezvoltare gaze naturale Midia, avem posibilitatea de a contribui la evoluția industriei offshore în România, prin pregătirea personalului maritim din acest sector. Programul de pregătire CA-EBS reprezintă o modalitate eficientă pentru personalul maritim de a-și extinde opțiunile în carieră, dobândind cunoștințele și abilitățile necesare pe care le pot aplica apoi în căutarea oportunităților din industria petrolului și gazelor și pe piețele energetice mai largi”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Colaborarea constantă cu OPITO oferă posibilitatea de a crea programe de formare care să diversifice oferta de cursuri a CERONAV și să vină în sprijinul cursanților.

related posts

Leave a Comment