Home Actualitate Cadouri pentru Sfânta Maria, la târgul de la Casa de cultură

Cadouri pentru Sfânta Maria, la târgul de la Casa de cultură

by Crina Matei
0 comment

Veşti bune pentru amatorii de shopping. La Constanța s-a întors Magazinul cu de toate, chiar la Casa de Cultură a sindicatelor, magazin pe care trebuie să îl vizitați în aceste zile deoarece ofertele producătorilor sunt imbatabile. Sunt reduceri de 50 la sută la colecţiile de vară, fie că vorbim de îmbrăcăminte sau încălţăminte, şi tot la capitolul preţ redus intră şi blănurile naturale din vulpe argintie sau nurcă. La mare căutare sunt şi genţile şi portofele din piele, accesorii care îţi completează ţinuta într-un mod plăcut.

La această ediţie a Magazinului cu de toate s-au reunit producători și importatori români din întreaga țară. La mare căutare sunt genţile, încălţămintea din piele care acum este la preţ redus, hainele din piele sau din blană naturală, lenjeriile de pat din bumbac sau saten.

Pantalonii şi bluzele de in, rochiile cu buline şi diferite imprimeuri rămân la mare căutare şi în această toamnă. De asemenea, producătorii au venit la Constanţa cu multe haine care pot fi oferite drept cadou doamnelor care poartă numele Sfintei Marii.

Magazinul este deschis până în 23 august și poate fi vizitat între orele 10 și 20.

related posts

Leave a Comment