Home Economic CFR Călători,la capacitate maximă

CFR Călători,la capacitate maximă

by Crina Matei
0 comment

CFR Călători repune de astăzi, 1 iunie, în circulație trenurile suspendate, cu excepția celor de navetă pentru elevi. Pe toată perioada călătoriei, este obligatorie masca de protecție. CFR recomandă plata cu cardul la ghișeu și, în măsura posibilităților, cumpărarea biletelor online.

CFR Călători va continua procesul de repunere în circulație a trenurilor a căror circulație a fost temporar suspendată în perioada stării de urgență și a stării de alertă. Primele trenuri au fost repuse în circulație, gradual, odată cu ieșirea din starea de urgență și continuă din 1 iunie, cu excepția trenurilor de navetă pentru elevi.

CFR recomandă tuturor călătorilor să cumpere biletele din timp, mai ales că din 3 iunie, acestea pot fi achiziționate anticipat, înainte de plecare iar acest termen crește de la 10 la 20 de zile. De asemenea se recomandă cumpărarea biletelor de tren online pentru a evita aglomerația la casele de bilete și manipularea banilor în numerar.

Din data de 3 iunie, în tren li se va permite familiilor, persoanelor care locuiesc sau lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. Persoanele care nu fac parte din aceste categorii, vor cumpăra locuri separate.

related posts

Leave a Comment