Home Diverse Simona Halep și Horia Tecău, primul meci de tenis o lungă pauză

Simona Halep și Horia Tecău, primul meci de tenis o lungă pauză

by Romanov Alex
0 comment

Primul turneu amical de tenis a avut loc în weekend, la Cluj. Constanțenii Horia Tecău și Simona Halep au jucat într-un meci demonstrativ, la finalul turneului. În cadrul competiției au participat numai jucătoare din România.

A fost spectacol în weekend. Primul turneu amical de tenis, după pandemia de Covid-19 a avut loc la Cluj. Nume cunoscute iubitorilor de tenis din România, precum Irina Bara sau Jaqueline Cristian au evoluat în Ardeal.

În ultimul act al competiției, Gabriela Ruse a învins-o pe Irina Begu, scor 6-4 /6-3. Câștigătoarea turneului a obținut un premiu în bani și oportunitatea de a evolua alături de Marius Copil împotriva constănțenilor Simona Halep și Horia Tecău, în meciul demonstrativ. Spectacolul a fost garantat, cu toate că meciul a avut loc fără spectatori, în contextul pandemiei de coronavirus.

Pentru toți sportivii, turneul organizat în Ardeal a fost un bun prilej de a reintra în formă și de a regăsi ritmul jocurilor. Competițiile oficiale din tenis sunt programate să reînceapă în luna august.

Simona Halep și Horia Tecău sunt sportivi emblematici pentru orașul de la malul mării. Rămâne de văzut dacă aceștia vor evolua împreună, în proba de dublu mixt, la Jocurile Olimpice.

sursa foto: romaniajournal.com

related posts

Leave a Comment