Home Cultură Filme, spectacole și expoziții în acest weekend, la Constanța

Filme, spectacole și expoziții în acest weekend, la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Instituțiile de cultură constănțene au pregătit locuitorilor urbei un weekend pe cinste. Astfel, Teatrul de Stat Constanța vă invită sâmbătă și duminică, începând cu ora 19:00, la „Jocuri în curtea din spate”, un spectacol despre cruzime, o radiografie a psihicului adolescentin, o poveste despre patru băieți și o fată care trăiesc ultima lor zi de libertate, de copilărie, de nevinovăție. Ultima zi fără consecințe! Edna Mazya nu doar că reface procesul unui eveniment extrem de violent din viața unor tineri, dar analizează și mecanismele psihologice care au permis producerea lui.

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” a pregătit pentru publicul meloman două spectacole deosebite. Una dintre cele mai frumoase și mai cunoscute opere din lume, „Traviata“, de Giuseppe Verdi, va fi prezentată pe scena Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“, duminică, 18 octombrie de la ora 19:00.

Spectacolele încep la ora 19, iar regulile și informațiile legate de participarea publicului la reprezentațiile artistice în contextul COVID-19 pot fi vizualizate accesând pagina instituției.

Centrul Multifunțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin îi așteaptă pe constănțeni cu următoarele proiecții:  în data de 17 octombrie, ora 12:00 – Troll Tour World, ora 15:00- Mulan, ora 17.30- Honest Theif, ora 20.00- Ava. De asemenea, în data de 18 octombrie, ora 12.00- Troll Tour World, ora 15.00- Animal Crackers, ora 17.30-Ava, ora 20.00- Honest Thief.  

Casa de Cultură a Sindicatelor vă invită sâmbătă, de la ora 19:00 la „Bărbații la 40, femeile la 43” . Este un spectacol despre criza prin care trec aproape toate cuplurile cel puțin o dată în viață.

Nu în ultimul rând, Muzeul de Artă Constanța găzduiește în perioada15 octombrie – 25 noiembrie 2020 la expoziția de grafică și pictură românească modernă „Muzeul din depozit”.

Toate reprezentațiile se vor desfășura în condiții de siguranță și cu respectarea strictă a tuturor normelor de protecție împotriva pandemiei, conform legii.

related posts

Leave a Comment